Blooming

Van energiek doen naar energiek zijn

Je bent een BEZIGE BIJ en dat vind je heerlijk. Je bent een ambitieuze vrouw die altijd maar ‘aan’ staan, zich verantwoordelijk voelt voor haar werk, maar ook naar haar gezin, haar partner en andere sociale contacten. De vrouw die niet snel zeurt en denkt dit allemaal maar te kunnen.

Maar als je heel eerlijk bent, verlang je ook naar RUST. Het lijkt wel of het bij jou altijd alles of niets is. Je staat vaak ‘vol’ aan, helpt als eerste als er in de familie of bij de sportclub om hulp wordt gevraagd, voelt je verantwoordelijk in je werk en vindt daarnaast ook nog dat je een gezellige moeder en leuke partner hebt te zijn.

Je moppert wel eens dat het altijd de zelfden zijn die komen helpen op de school of bij de sportclub maar tegelijkertijd sta jij met PLEZIER en LIEFDE klaar voor een ander.

 

Alleen, regelmatig is het echt teveel allemaal. Dan loopt het vast.

Dan weet je wel voor jezelf te kiezen, ga je een dag naar de sauna [maar gaat de werk lectuur mee], een weekendje weg of slaat een familiefeestje over [maar nooit zonder schuldgevoel].

Maar, is dit wat voor jezelf kiezen is?

Pas wanneer het echt niet meer gaat en de balans van het ene uiterste naar het andere door slaat?

Laat mij je vertellen, dit heeft niets met voor jezelf kiezen te maken. Al denk je nu dat jij dit al behoorlijk goed doet.

 

Het resultaat 

Balans in werk en in prive

De rust hebben om [zakelijke] keuzes te maken

Beter omgaan met personeelsproblematiek 

Mijn passie [her]vinden en zonder schuldgevoel tijd vrijmaken voor jezelf

Je gezonder en energieker voelen

Vol en intens leven

Plezierig en ontspannen ondernemen

Bla bla 

Altijd maar druk, druk, druk. Een onderneming draaien; je partner en gezin happy houden; contacten met vriendinnen onderhouden; de dagen en weken glijden voorbij zonder dat er tijd voor jezelf overblijft. De meeste vrouwen hebben al van jongs af aan geleerd het belang van anderen zwaarder te laten wegen dan eigen wensen en behoeftes. 

Ik was jaren zo’n ondernemer. Ben jij ook zo’n ondernemer die de hele dag staat te balanceren en alle ballen in de lucht houdt? En zou je niet liever alleen de ballen in de lucht houden die er echt toe doen?

Er was een tijd dat die drukke ondernemers geassocieerd werden met zeer succesvol. Hard en vooral veel werken voor meer groei en succes. Terwijl het zo belangrijk is om tussendoor rust te ervaren. Afstand te nemen, op adem te komen. Het altijd maar druk hebben is niet prettig voor jou, je onderneming en je omgeving. En daarbij ook nog eens een stap richting een burn-out of andere gezondheidsklachten.

“Mijn favoriete dingen in het leven kosten geen geld. Het is overduidelijk dat tijd het meest kostbare is dat we hebben”  Steve Jobs

Voel jij stress of onrust? Uit balans? Ik breng je met VAN ALTIJD DRUK NAAR ONTSPANNEN ONDERNEMEN naar meer rust, kalmte en vrije tijd. Succesvol zijn door de heerlijkheid van tijd te ervaren. Want wat heb je aan je succes als je nauwelijks tijd hebt om er van te genieten? 

Wat houdt het programma in?

Het online programma is speciaal ontwikkeld voor jou: de actieve  ondernemende vrouw! Zes modules volgens de APPELBOOM methode. De modules zijn in hapklare brokken ingedeeld, appeltje, eitje om de stappen naar jouw succes soepel toe te passen.

De APPELBOOM methode gaat in zes modules van de wortels naar appels. Het werkt vanuit bewustwording naar inzicht, naar in actie komen en jouw weg te vinden naar meer BALANS. Om van daaruit te groeien en te bloeien, en dan te genieten van het plukken van de vruchten.

Dit ga je leren:
• meer tijd voor jezelf vrijmaken,
• de regie nemen over je leven,
• slim werken,
• je batterij op laden,
• yoga toepassen in je dagelijks leven,
• stress herkennen,
• verschillende meditatie technieken,
• prioriteiten stellen,
• bewust ontspannen,
• plezier hebben met ondernemen en te genieten van het avontuur

Opbouw van het programma:

Basis Balans 

khsdlkHguhs uh hpiushdgguh oif fiuh fiuhiuhf fihfiu didiu dihdowaui 9eoioeuoiu. iuyus dsoiudfoiu oiudsfoie oiudsoiusf odddsifjj. oiuufsos. oiudfoisdfo.

 

Goed Gezond

DIY Coaching

Natuurlijke Rust

Waanzinnig Werken

Passie en Plezier

Pakket & Prijs

C

RECONNECT WITH YOUR TRUE NATURE

 197,- 

EXCL. BTW 

• Online programma

• Online ieder moment starten

Volg alle modules in je eigen tijd

• Zes modules met diverse video’s, leer/werkboeken

• Onbeperkt toegang tot je online programma

Wie ben ik?

Ik ben Ruth Wilgenhof, Balans Mentor

Na 14 jaar ondernemen in de fitness branche ging mijn lichaam tegenstribbelen. Ik zette mij 100% in voor de onderneming en ook nog eens 100% voor familie en sociale activiteiten.

Daarmee stond mijn elastiek altijd op spanning, en had ik niet door dat ik jaren lang over mijn eigen grenzen ging.
Op een gegeven moment kon ik alleen nog maar op handen en knieën de trappen van de fitnessclub op, maar gaf ik nog wel een fitness les. Dat was een omkeer punt. Mijn lichaam was duidelijk uit BALANS. Vanaf dat moment ben ik, met vallen en opstaan, betere keuzes voor mijzelf gaan maken.

Met Under The Appletree ging ik in mijn enthousiasme weer vol gas. Opnieuw druk druk druk, opnieuw uit BALANS. Dit keer pakte ik het direct anders aan. Ik startte een traject bij een businesscoach en samen namen wij mijn passie en gedrevenheid onder de loep. Het focussen en het maken van keuzes bracht mij helderheid en rust. En het zorgde ervoor dat ik de regie nam en de BALANS in werk en privé hervond.

Als ervaringsdeskundige en met mijn jaren lange coaching en kennis ga ik je helpen en pak ik je bij de spreekwoordelijke hand zodat ook jij de BALANS vind in je leven. Van Altijd Druk Naar Ontspannen Ondernemen.

Meer over mij; balans mentor, weegschaal, bakkersdochter, moeder van 2, trotse oma van 4, ondernemer, creatief, graag op blote voeten in de natuur, dol op koffie met appelgebak, yin yoga lover en meestal in balans!

Bonuslessen

Ik ben Julie yogadocent, ondernemer en eigenaar van yogastudio ‘yoga met Julie’. Ik vind niets leuker dan om de lessen die ik leerde te delen. Daarom startte ik de ‘yoga met Julie academie’ met ‘kant en klare lessen’ voor yogadocenten en lichtwerkers.

Daarnaast bied ik ondersteuning aan yogadocenten met een (online) start up.  

Veel plezier met de meditatie.

Julie

YogametJulie.be

Ik ben Linda en mijn passie is yoga & wandelen. Ik ben yogadocent en wandelcoach en deze twee combineer ik graag in de natuur. 

Mijn online training heet Struin Yoga en in deze bonusles laat ik je daarmee graag kennis maken.

Linda Leenders

Aardig in Beweging.nl

Achttien minuten ontspannen met dit audio klankbad bestand. Opgenomen op de bodem van het nog lege openlucht zwembad in de Achterhoek.

De zon is net op en de vogels vormen een prachtig achtergrond koor.

Heerlijk ontspannen en genieten van dit hamonieus geheel.

Ruth

Under the Appletree

Wat klanten zeggen

Ruth is een vlotte, warme en hartelijke vrouw en dat vertaalt zich ook meteen in haar programma. Ik kreeg meteen vertrouwen dat ik goed begeleid zou worden en dat was ook zo. 

Het heeft me enorm geholpen om concrete rustmomenten te implementeren in mijn dag waardoor ik veel meer focus en rust geniet in mijn bedrijf. Mijn productiviteit en energieniveau is hiermee ook enorm gestegen.

Dank je Ruth voor je fijne hulp en je mooie programma!

Julie

Yoga met Julie, Gent

Met dit programma kom je echt weer in balans tussen je werk [onderneming] en privé.

Je gaat meer genieten van je onderneming en van de vrije tijd die je voor jezelf hebt ingepland zonder je schuldig te voelen. 

Ruth straalt heel veel rust uit en dat motiveert je enorm om er echt voor te gaan.

Dank je wel Ruth het was een geweldige ervaring om je programma te volgen.

Gea

Kapsalon Gea , Harfsen

Mijn eerste kennismaking met Ruth was in 2018 tijdens een klankschalensessie.

Ik zat midden in een hele drukke periode en verwonderde mij erover dat ik tijdens deze sessie totale ontspanning ervaarde, héérlijk!

Ruth maakt er door het afwisselende gebruik van klanken en haar rustgevende stem een echte beleving van.

Het is een cadeautje voor jezelf om af en toe op deze manier een moment van rust en bewustwording te nemen.

Paulien

Schoonheidssalon Liv & Relax, Lettele

Meest gestelde vragen

Voor wie is het programma bedoeld?

.• Dit programma is voor vrouwelijke ondernemer met passie voor haar onderneming.

• Die gemotiveerd is om nu echt te veranderen!

• Die keuzes durft te maken voor meer rust en balans in haar leven.

 

En voor wie is dit programma niet?

– Het programma is niet geschikt voor jou als je er niet 100% voor wilt gaan.

– Niet bereid bent om te investeren in tijd, energie en geld.

– Als je denkt dat verandering vanzelf komt

 

Hoe lang duurt het programma?

Het online programma is opgedeeld in 6 modules en iedere 2 weken ontvang je een nieuwe module. Je krijgt in die 3 maanden alle tools d.m.v video’s, audio’s en e-books. Je hebt levenslang toegang tot de online academy en de besloten Facebookgroep.

Als je meedoet met het VIP programma worden jouw persoonlijke één op één coaching sessies in deze periode ingepland. Ook de Blikopener sessie voor het VIP programma valt in deze periode.

Het VIP programma geeft evenals het BASIS programma toegang tot de online academy waar alle e-books, audio’s en video’s staan. Tevens behoud je toegang tot de besloten Facebookgroep om elkaar tips te geven, vragen te stellen en te motiveren. 

Hoeveel tijd kost het?

Dat bepaal je zelf!

Het programma is speciaal gemaakt voor drukke ondernemers, het zit daarom zo in elkaar dat het goed is in te passen. Je kunt er zo snel en langzaam over doen als jij wilt. Maar als je er echt voor wilt gaan stop je er een aantal uren per week in. 

Door nu tijd vrij te maken voor dit programma creëer je op lange termijn meer rust en tijd voor jezelf.  Want als je nu geen tijd hebt wanneer dan wel?

Ik vind het een pittig bedrag.

Dat klopt, maar het is een investering in jezelf. Je hebt al veel geld geïnvesteerd om je onderneming neer te zetten en op te bouwen. Nu is het tijd om te investeren in jezelf. Zodat je zelf gaat bloeien en je bedrijf verder gaat groeien. Vraag jezelf af wat het je gaat opleveren als je doorgaat zoals je nu bezig bent.

Kan ik ook in termijnen betalen?

Ja, het is mogelijk om in termijnen te betalen. Als je van deze mogelijkheid gebruik wilt maken stuur dan een e-mail naar home@undertheappletree.nl

 

 

QUOTE

 

“If you don’t like something, change it. If you can’t change it, change your attitude”

 

~Maya Angelou

 

Sporkehout 28 | 7217 TN Harfsen | 06-11126600 | home@undertheappletree.nl